true
true
true
فارس رتبه اول تولید گندم و رتبه سوم برنج کشور بود ، چه به به و چه چه هایی که به فارس حواله می کردند ، وقتی آب های زیر زمینی فارس پائین رفت و خشکسالی فرا رسید ، به جای کمک مضاعف به فارس، از کشت گندم و برنج محروم شد
true
سالیان سال، فارس رتبه اول تولید گندم و رتبه سوم برنج کشور بود ، چه به به و چه چه هایی که به فارس حواله می کردند ، وقتی آب های زیر زمینی فارس پائین رفت و خشکسالی فرا رسید ، به جای کمک مضاعف به فارس، از کشت گندم و برنج محروم شد .
به بهانه اولویت اول، تأمین آب شرب مردم !؟ ۱۰ سال پیش مصوب شده ، استان های هرمزگان ، بوشهر ، فارس ، یزد ، کرمان ، سیستان و بلوچستان و خوزستان می توانند آب خلیج فارس را به استان های خود انتقال ، شیرین و مصرف کنند ، شرکت «مپنا» که رتبه چهارم سازنده توربین های آب شیرین کن جهان را دارد، اعلام آمادگی نموده در این مناطق ، قادر به تأمین آب آشامیدنی برای ۳۶ میلیون نفر می باشد. گویا محیط زیست عصر خانم ابتکار که دهها جاسوس از دلش بیرون آمد ، نگذاشتند آب به فارس برسد ، ادعا کردند اقلیم فارس را به هم می ریزد !؟
اولا حق آبه فارس از سد تنگ سرخ استان کهگیلویه و بویر احمد باید بصورت عادلانه به آبهای فارس اضافه شود ، چون آبهای شهرستان های فارس به سد می ریزد ، ثانیا آب سد درودزن ، بخشی برای شرب و بخشی اختصاص به کشاروزی پیدا کند آنهم برای تولید محصولات استراتژیک مانند گندم ، برنج ، ذرت و … .ثالثا آب خلیج فارس به فارس انتقال یابد ، بخشی آب شرب را تأمین و بخشی به باغهای جنوب استان برسد، تاکنون آب خلیج فارس در سیستان و بلوچستان ، خوزستان ، هرمزگان ، بوشهر و کرمان استفاده شده و می شود و یزدهم در حال آماده سازی برای بهره برداری است ، اما در فارس این طرح ابتر مانده ، چون با رسیدن کوثر به فارس مخالفند!
مجمع نمایندگان فارس لازم است این پروژه و اتصال فارس به دریا را پیگیری و عملیاتی کنند تا کل استان از وضعیت دردناک فعلی بیرون آمده ، به قله بازگردند.
منبع: سعدی نیوز
true
true
false
شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید
- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد
true